VISTI UNLIMITED

VISTI UNLIMITED

BUILD & BRAND har været arkitekt og havearkitekt på denne gennemgribende renovering af en af Odenses mest markante ejendomme. En smuk gammel dame er nu kommet til sin ret med respekt for datidens uovertrufne arkitektur.
Projekter – Odense Zoo spisesteder

Projekter – Odense Zoo spisesteder

Med udsigt til giraffer og løver ligger Safari Café. Begge cafer trængte til et mere moderne udtryk, og Zoo ønskede også at skabe nogle rammer, der kunne rumme mindre og lidt større arrangementer. Build & Brand stod for hele ombygningen. Fra visualisering af...
BUTIK OG SHOWROOM

BUTIK OG SHOWROOM

Analyse af dit brand, produkt, identitet, kvalitet- så lokalerne kommer til at afspejle dit produkt.  Så i er sikker på at tiltrække den rigtige målgruppe. Vi optimerer på m2 og sikre at både kunder og personale for den bedste oplevelse hver gang.
GC Studio

GC Studio

BUIlD & BRAND fik til opgave at indrette salonen i Odense, så den matchede det høje niveau, GC studio tilbyder deres kunder. Stilen skulle være moderne, international og skabe en stemning af forkælelse og velvære.
Restaurant indretning

Restaurant indretning

BUILD & BRAND hjælper restauranter, cafeer og spisesteder med designplaner ved opstart eller renovering. Vi går igennem hele byggeprojektet med håndværkere og udvælger materialer i tæt samarbejde med kunden. Ønsker du ikke at stå alene med en byggeproces,så du...