Badeværelse

Badeværelse

Badeværelset er ofte et dyrt og besværligt rum at renovere. Derfor gør du dig selv og din økonomi en stor tjeneste, hvis du fra starten får valgt det rigtige design, farver og indretning.

Drømmebadeværelset kræver nemlig mange fagfolk involveret og er du ikke klar med en plan kan dette blive dyrt og uoverskueligt at gennemfører.
BUILD&BRAND er specialiseret i indretning af badeværelser og kan rådgive dig på selv de mindste og mest uinspirerende rum, så de bliver de skønneste velværerum. Vi rådgiver på tværs af brands i alle materialer.

gæstetoilet

Det er ikke meget plads man behøver for at indrette et lille gæstetoilet. Men med få virkemidler kan man få et rigtig charmerende et af slagsen.

fra småt og mørkt til lyst og effektivt

Dette lille badeværelse på en 1. sal havde et lille tagvindue og en stor bruseniche, det byttede vi om på og fik en helt nyt velværerum ud af det lille badeværelse.

Drømmen om badekar

Mange drømmer om at få plads til et badekar, og det kræver faktisk ikke altid en stort rum for at opnå denne drøm. Vi laver altid flere indretningsforslag til dig når vi tegner dit badeværelse, så du får dit eget drømmebadeværelse.